Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'Ajuntament d'Almacelles i l'INCASÒL signen un conveni per promoure el sector industrial SUD-12A

 • El sector està situat a l’entorn de l’aeroport de Lleida-Alguaire

El director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, i l’alcalde de l’Ajuntament d’Almacelles (Segrià), Josep Ibarz, han signat el conveni urbanístic per al desenvolupament del Sector SUD-12A amb una superfície aproximada de 4,03 hectàrees.
 
El passat mes de setembre, en un acte amb els empresaris de Lleida, es va iniciar la comercialització de les futures set parcel·les del sector, cinc de les quals són propietat de l’INCASÒL. L’interès per aquest sector s’ha traduït en la presentació de tres sol·licituds de compra i una vegada signat el conveni es podrà iniciar el procés d’adjudicació.
  
Procés de desenvolupament
 
El conveni signat estableix que l’INCASÒL serà l’administració actuant i redactarà i tramitarà la Modificació puntual del POUM per crear el sector SUD-12A que incorporarà una part de la peça d’equipament del SUD-11 per poder fer la vialitat que connecti els dos sectors, i compensar la superfície d’equipament. També redactarà i tramitarà el Pla parcial del nou àmbit, el Projecte de reparcel·lació en la modalitat de cooperació i el Projecte d’urbanització del Pla parcial.
 
L’Ajuntament d’Almacelles, per la seva part, es compromet a tramitar els esmentats documents urbanístics i a executar les obres d’urbanització, el vial principal del SUD-11, la portada els serveis i la xarxa de sanejament des del sector SUD-11 fins al nou sector, així com gestionar amb les companyies subministradores els subministres necessaris.
 
El sector SUD-12A té un emplaçament estratègic, a l’entorn de l’aeroport de Lleida-Alguaire i amb accés a l’A-22, l'N-240 i l’A-2, així com a la línia de l'AVE Lleida-Saragossa.


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Francesc Damià Calvet i Valera
 • Responsable premsa
  Rosa Martí