Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'INCASÒL ven dues parcel·les industrials a l'empresa Frigicoll

 • Els terrenys estan situats a Valls i a Abrera i tenen una superfície d'uns 85.000 m2 i 5.000 m2 respectivament

El director de l’Institut  Català del Sòl (INCASÒL), Damià Calvet, i el president de la societat Frigicoll, Salvador Rigol, han signat el contracte de compra-venda de dues parcel·les per a usos logístics i industrials, una en el sector Palau de Reig de Dalt de Valls (Alt Camp) i l’altra al sector Sant Ermengol d’Abrera (Baix Llobregat), ambdós sectors promoguts per l’INCASÒL. L’operació suma un import total de 4,6 milions d’euros.
 
La parcel.la de Valls té una superfície de 85.000m2 i l’empresa Frigicoll té previst traslladar-hi i ampliar la seva central logística mentre que la parcel.la de 5.000 m2 d’Abrera, molt ben comunicada amb un accés directa a l’A-2, tindrà serveis industrials.
 
Frigicoll és una societat dedicada al subministrament de maquinària per al sector de la climatització i l’energia, el transport, l’hostaleria, la refrigeració i els electrodomèstics. Els nous terrenys que adquireix a l’INCASÒL s’afegeixen als que ja disposa a Montmeló, Vila-rodona, Sant Just Desvern i al Polígon Pratenc i li permetran ampliar i optimitzar la seva central logística de cara a afrontar nous reptes de futur com ara potenciar l'exportació així com per reforçar el servei nacional.
 


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Francesc Damià Calvet i Valera
 • Responsable premsa
  Rosa Martí