Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'INCASÒL ven a l'empresa Auto RR Sidamon una parcel·la industrial de Bell-lloc d'Urgell

 • L’empresa, dedicada als recanvis del sector de l’automoció, preveu invertir 450.000 euros en la seva nova seu al sector Vinyes del Mig

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’empresa Auto RR Sidamon han signat l’escriptura de compravenda d’una parcel·la industrial del sector Vinyes del Mig de Bell-lloc d’Urgell (Pla d’Urgell).

 

Els terrenys tenen una superfície de 2.679,68 m2 de sòl i han estat venuts per 120.585,6 euros. L’empresa preveu invertir 450.000 euros en la construcció seva nova seu, que començarà a edificar a partir del gener de 2018.

 

Auto RR Sidamon es dedica a recanvis recuperats del sector de l’automoció, i a la posterior venta de material que ha sigut prèviament comprovat, per tal de poder satisfer les necessitats dels clients. 

 

Oportunitats d’inversió a Bell-lloc d’Urgell

 

Actualment l’INCASÒL té en comercialització 14 parcel·les industrials del sector Vinyes del Mig que sumen un total de 11,58 hectàrees de superfície. El polígon té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l’estació del tren d’alta velocitat i l’aeroport de Lleida-Alguaire.Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Francesc Damià Calvet i Valera
 • Responsable premsa
  Rosa Martí