Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'INCASÒL treu a la venda 12 parcel·les del polígon industrial de Vall-llobrega

 • Es comercialitzen 5.535,3m2 de sòl per a indústria entre mitgeres destinades a usos industrials

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha iniciat la comercialització per concurrència d’ofertes del sector Pla parcial Industrial i de Serveis Portuaris de Vall-llobrega (polígon 2 i 3), al Baix Empordà. En total, es posen a la venda 5.535,3m2 de sòl distribuïts en 12 parcel·les per a indústria entre mitgeres destinades a usos industrials.
 
Un total d’11 parcel·les sumen 3.895m2, tenen una superfície que oscil.la entre els 316m2 de la més petita i els 461,70 m2 de la més gran, i un sostre de 400m2 cadascuna. A més hi ha una parcel.la de 1.640,45m2 de sòl i 2.262m2 de sostre. El preu de venda és de 83 euros per metre quadrat.
 
Les sol·licituds es poden presentar fins a les 14:00 hores del dia 6 de setembre al registre de l’INCASÒL. Els detalls de la concurrència es poden consultar a la Direcció Comercial de l’INCASÒL, l’Ajuntament de Vall-llobrega i en aquest enllaç.
 
El polígon industrial de Vall-llobrega està situat en la carretera d’accés al municipi des de la C-31. Es tracta d’un sector ja consolidat, comercialitzat per l’INCASÒL, on ja hi ha instal·lades diferents empreses com Veles Depoorter, Winner Boats, Elita Natural Fishers SL, Fribera SL i Mata SL, algunes d’elles vinculades al sector nàutic.


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Francesc Damià Calvet i Valera
 • Responsable premsa
  Rosa Martí