Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'INCASÒL treu a la venda més de 39.000m2 de sòl industrial de Lo Tossalet Roig, a Alcarràs

 • Es comercialitzen set parcel·les destinades a usos industrials, comercials, per a oficines o magatzem

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, inicia la comercialització per concurrència d’ofertes del sector industrial Lo Tossalet Roig d’Alcarràs, al Segrià. En total, surten a la venda 7 parcel·les per a indústria aïllada gran, petita i entre mitgeres destinades a usos industrials, comercials associats a la producció, oficines i magatzem.

 
Els terrenys sumen una superfície total de 39.393m2 de sòl i 36.184m2 de sostre, distribuïts en parcel·les que oscil·len entre els 2.284m2 i els 9.780m2 de superfície.
 
Les sol·licituds es poden presentar des d’avui i fins a les 14:00 hores del dia 20 de juny al registre de l’INCASÒL. Els detalls de la concurrència es poden consultar a la direcció Comercial de l’INCASÒL, l’Ajuntament d’Alcarràs i en aquest enllaç.
 

Lo Tossalet Roig té una superfície de prop de 20 hectàrees. Es troba situat a l’est de la autovia N-II, entre aquesta i el casc urbà d’Alcarràs, ocupant un àmbit de creixement natural per a noves activitats productives en aquest terme municipal.Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Francesc Damià Calvet i Valera
 • Responsable premsa
  Rosa Martí