Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera Borràs inaugura les obres d'ampliació del Centre de serveis a empreses i suport al teletreball de la Terra Alta a Gandesa

  • El Departament de Governació ha finançat aquesta actuació amb 256.766 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya
  • Meritxell Borràs també ha inaugurat l’adequació d’espais i serveis de la pista poliesportiva municipal de la Pobla de Massaluca

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, acompanyada del president del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha inaugurat avui les obres d'ampliació del Centre de serveis a empreses i suport al teletreball de Gandesa, unes instal·lacions que donen servei a tota la comarca.
 
“Com a Govern creiem fermament en oferir les mateixes possibilitats a totes les persones del país i amb l’ampliació d’aquest telecentre facilitem l’emprenedoria dels habitants de la Terra Alta” ha destacat la consellera Meritxell Borràs que s’ha mostrat molt satisfeta, perquè “gràcies a l’aportació de més de 250.000 euros del Departament de Governació, a través del PUOSC, ara hi ha una realitat que dona resposta a la necessitats de Gandesa i de la comarca”.
 
Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha subratllat “el compromís del Govern amb les comarques rurals i la voluntat d’estar a prop de la ciutadania” i ha recordat la transversalitat de serveis que s’ofereixen des del consell comarcal i des del telecentre.
 
L’ampliació del centre ha consistit en la construcció d’un nou edifici, annexat al ja existent ubicat a l’entrada del polígon de Gandesa, i en el subministrament del mobiliari necessari. Pel que fa a la distribució dels espais, la recepció, la sala d’actes i l’arxiu es troben a la planta baixa, juntament amb una aula i un despatx i en la primera planta hi ha sis despatxos més, a banda d’una sala d’espera i una sala de reunions. Aquesta actuació ha estat finançada per 256.766 euros, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) que gestiona el Departament de Governació.
 
Abans de l’acte inaugural, la consellera Borràs, ha visitat l’Ajuntament de Gandesa, on ha signat en el llibre d’honor i s’ha reunit amb l’equip de govern municipal.
 
Adequació de la pista poliesportiva de la Pobla de Massaluca
 
Posteriorment, la consellera s’ha traslladat a l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca, on, després de la visita al consistori, ha inaugurat, juntament amb l’alcalde, Antoni Ferré, les obres d’adequació dels vestidors i de diversos serveis de la pista poliesportiva municipal.
 
Els actes inaugurals a la Terra Alta han comptat amb la presència del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i la directora territorial de Governació a les Terres de l'Ebre, M. Rosa Peig.Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Vanesa Hernández