Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El secretari general de l'Esport rep la selecció catalana de touch rugby abans de debutar internacionalment a la Copa del Món d'Edimburg

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha rebut aquesta tarda els components de la selecció catalana de touch rugby, que debutarà oficialment a nivell internacional a la Copa del Món de Touch, que es disputa a Edimburg (Escòcia) des d’aquest dimecres fins diumenge, amb la presència de més de 20 països.
Foto: Jordi Estruch


Catalunya disputarà la Copa del Món en la categoria d’equips mitxtos, la més potent, i debutarà aquest dimecres contra Gales, actual campiona d’Europa. Els altres rivals del combinat català a la fase preliminar seran França, Holanda, Hongria i Irlanda. El secretari general de l’Esport els ha desitjat molta sort i els ha esperonat a “representar Catalunya el millor possible” en el campionat.
 
A banda del gruix de jugadors i jugadores i de l’entrenadora, Mekayla Storer, a la recepció hi ha assistit el vicepresident de l’Associació Catalana de Touch, Antoni Marin; el president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas, i el vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez.
 
Al costat de Catalunya, les seleccions participants en les diverses modalitats de la Copa del Món són Austràlia, Àustria, Bèlgica, Illes Cook, Anglaterra, Fiji, França, Alemanya, Guernsey, Hongria, Irlanda, Itàlia, Japó, Jersey, Luxemburg, Holanda, Nova Zelanda, Niue, Papua Nova Guinea, Escòcia, Singapur, Sud Àfrica, Espanya, Suïssa, Estats Units i Gales.
 
El rugby touch és una modalitat del rugby en què no hi ha contacte i que pot jugar-se amb equips mixtos. L'Associació Catalana de Touch va ser fundada el 2009 i l'ingrés a la Federació Internacional de Touch es va produir el setembre del mateix any.Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Gerard M. Figueras i Albà
 • Responsable premsa
  Albert Mayol