Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Comunicat sobre la carta del delegat del govern espanyol a Catalunya

L'Executiu català manifesta que "no s'ha donat ni es donarà cap instrucció a les direccions dels centres educatius de Catalunya perquè cedeixin les claus o els codis d'accés"

 
El Govern de Catalunya, seguint el mandat del Parlament de Catalunya, organitza el referèndum d’autodeterminació que tindrà lloc el dia 1 d’octubre de 2017.
 
El Govern de Catalunya ha decidit que el dia 1 d’octubre posa a disposició del poble els edificis propietat de la Generalitat de Catalunya, entre els quals hi ha centres educatius, per tal que de forma legítima pugui fer ús del seu dret a vot.
 
En aquest sentit, el Govern de Catalunya ha facilitat a les persones amb dret a vot la consulta personalitzada del seu col·legi electoral.
 
No s’ha donat ni es donarà cap instrucció a les direccions dels centres educatius de Catalunya perquè cedeixin les claus o els codis d’accés als edificis per a la realització del referèndum de l’1 d’octubre, atès que el Govern de Catalunya hi té l’entrada garantida.
 
Per tot això, el referèndum que organitza el Govern de Catalunya el dia 1 d’octubre, no posarà en risc cap dels seus directors ni cap altre funcionari.
 
Qui realment està coaccionant i amenaçant els funcionaris del departament d’Ensenyament és el delegat del govern espanyol a Catalunya, Josep Enric Millo.
 
És del tot inadmissible que el delegat del govern espanyol utilitzi barroerament el decret d’autonomia de centres per coartar i coaccionar de forma indiscriminada a les nostres direccions. El decret els dota d’autonomia en els àmbits pedagògic, organitzatiu i de gestió dels recursos humans i materials posats al seu abast només en el marc del servei d’educació.
 
La consellera d’Ensenyament respondrà, en nom de totes les direccions, la carta enviada pel delegat del govern espanyol.
 
22 de setembre de 2017
 
 
*Adjuntem el text de la carta de la consellera d’Ensenyament tramesa a les direccions dels centres educatius.


pdf pdf Carta consellera

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Eduard Illa