Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, visita les obres de l'Institut Torrent dels Alous

El nou institut comptarà amb quatre línies d’ESO i tres de batxillerat, i té un cost total de 7.140.000 euros

La consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, s’ha desplaçat aquest dimecres a Rubí per portar a terme una visita a l’Institut Torrent dels Alous. El motiu ha estat la construcció del nou edifici, que comptarà amb quatre línies d’ESO i tres de batxillerat. El cost total de les obres és de 7.140.000 euros i es té previst que entri en funcionament pel curs 2018-2019.
 

La visita s’ha realitzat aquest migdia, i la consellera ha estat acompanyada per l’alcalde accidental de Rubí, Moisés Rodríguez, el director general de Centres Públics, Antoni Massegú, i la directora dels serveis territorials del Vallès Occidental, Carme Vigués. També ha assistit la cap d’estudis de l’Institut, Teresa Pardo, el secretari, Josep Amaro i la coordinadora pedagògica, Elisenda Sendra.
 
Durant la visita, els arquitectes i redactors del projecte han explicat a Ponsatí el procés que s’està portant a terme per la construcció de l’edifici. Després, han fet un recorregut per veure l’estat en el que es troben les obres.
 

El nou edifici, de 6.957 m2, comptarà amb 22 aules d’ESO i batxillerat, 8 aules de desdoblament, 2 aules de música i 3 laboratoris. A més, d’una aula de taller, una de tecnologia, una de dibuix, una de visual i plàstica, una biblioteca, un gimnàs i una pista esportiva. També disposarà de serveis d’administració com despatxos, magatzems i cafeteria, entre d’altres.
 
L’Institut Torrent dels Alous realitza iniciatives educatives com el projecte Coral Intergeneracional, reconegut amb el Premi al Civisme de Rubí, i el Projecte Transversal on s’impliquen totes les matèries, professors i alumnes de 1r a 3r d’ESO.
 
 
 
23 d’agost de 2017


Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Eduard Illa