Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

S'obre la inscripció per a les estades del professorat d'FP en empreses i institucions

 
A partir d’aquesta setmana i fins al 27 de gener s’ha obert el període d’inscripció per al professorat de formació professional que vol fer estades en empreses i institucions. Aquestes estades formen part del pla de formació permanent del professorat i té per objectiu principal actualitzar la vessant tecnicopràctica del personal docent.
 
Les estades per a professorat es poden fer o bé en períodes i horaris fora de l'horari lectiu del professorat; o bé en períodes i horaris coincidents totalment o parcialment amb l'horari lectiu del professorat. En aquest cas es tracta d’estades en horari lectiu, i s’han convocat un total de 80 places -64 per a professorat de centres públics i 16 per a professorat de centres concertats-.
 
D’aquesta manera, el professorat participant pot prendre contacte amb la tasca diària d’una empresa, i així posteriorment en poden traslladar als alumnes els coneixements i vivències obtingudes. Per part de les empreses, implica poder traslladar a les aules els sistemes i mètodes de treball que fan servir, i que per tant suposa una millor formació per a l’alumnat que en un futur ha de formar part del món laboral.
 
La durada de les estades serà d’entre dues i quatre setmanes i tindran prioritat en la convocatòria el professorat que du a terme formació professional en modalitat dual o en alternança.
 
 
 
13 de gener de 2017


Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Eduard Illa