Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera d'Ensenyament ha lliurat els títols de Baccalauréat als alumnes de la segona promoció del currículum mixt

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha lliurat aquesta tarda els títols de Baccalauréat a 44 alumnes de la segona promoció (curs 2012-2013) del currículum mixt. Enguany, un total de 17 centres i de 284 alumnes de primer i segon de batxillerat cursen aquest currículum que permet obtenir la doble titulació de Batxillerat que cursen els centres catalans i del Baccalauréat francès. A l’acte també hi ha assistit el cònsol general de França a Barcelona, Edouard Beslay.
 
Els alumnes guardonats van cursar el passat curs el segon de batxillerat als següents centres: Institut Montserrat (Barcelona), Bon Soleil (Gavà), Institut Samuel Gili i Gaya (Lleida), Institut Gabriel Ferrater i Soler (Reus), i Institut Vicenç Plantada (Mollet del Vallès).
 
La doble titulació de Batxillerat i Baccalauréat, coneguda com a Batxibac, comporta incorporar al currículum propi la Història de França i la Llengua i literatura franceses, i cursar un terç de les hores lectives en llengua francesa. Un cop finalitzat el currículum mixt l’alumnat ha de superar una prova externa per a l’obtenció del títol.
 
En el curs 2013-2014 s’ha incorporat un centre més al currículum mixt de Batxillerat i Baccalauréat, l’Institut Gerbert d’Aurillac (Sant Fruitós de Bages). Aquest se suma als 16 centres que ja l’impartien el passat curs: Bon Soleil (Gavà), Institut Gabriel Ferrater i Soler (Reus), Institut Vicenç Plantada (Mollet del Vallès), Institut Baix Penedès (El Vendrell), Institut Montserrat (Barcelona), Institut Samuel Gili i Gaya (Lleida), Institució Cultural CIC (Barcelona), Institut Santiago Sobrequés i Vidal (Girona), Institut Moisès Broggi (Barcelona), Institut Pons Icart (Tarragona), Institut Llançà (Llançà), Institut Ridaura (Castell-Platja d’Aro), Institut Manuel de Cabanyes (Vilanova i la Geltrú), Institut Eugeni d’Ors (Vilafranca del Penedès) i Institut Jaume Balmes (Barcelona).
 
 
11 de novembre de 2013


foto foto Fotografia

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament