Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

COMERÇ

La Direcció General de Comerç fa costat a la Fira de l'Oli Verge Extra i Les Garrigues


 
·      La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i l’alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per donar impuls a la celebració de la Fira de l’Oli Verge Extra i Les Garrigues, pel qual el govern català formalitza l’ajut de 10.000 euros a la 54a edició de la fira
 
La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i l’alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir, han formalitzat aquest matí la signatura d’un conveni de col·laboració per donar impuls a la Fira de l’Oli Verge Extra i Les Garrigues.
 
D’aquesta manera, la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), materialitza el seu suport a la celebració d’aquesta fira de llarga tradició. En la passada edició, la 54a, celebrada del 20 al 22 de gener, va comptar amb diferents actuacions orientades a ser més útil al sector i a la comarca i alhora incrementar l’atractiu de l’esdeveniment i la interacció amb els assistents, amb accions com l’Espai Oli Bar, les Rutes Turístiques, la segona missió de promoció exterior, l’Espai permanent per a tast d’olis, o els “Xou cookings”, entre d’altres. El govern català ha col·laborat econòmicament amb 10.000 euros a la celebració de la darrera edició de la fira.
 
La signatura s’ha fet aquest matí en el marc del 24è Congrés de Fires de Catalunya, que se celebra avui i demà a Les Borges Blanques. Enguany, la capital de les Garrigues és l’amfitriona de la trobada anual més important del sector firal a Catalunya, que aplegarà prop de 100 professionals per debatre i analitzar els principals reptes i oportunitats del sector firal català.
 
Aquest vespre, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, juntament amb l’alcalde del municipi, Enric Mir, presidirà la tradicional encesa de llums de Nadal davant de la seu del Consistori.
 
-------------
 
Segueix-nos a les xarxes a través de:
A Twitter:  @empresacat
A Facebook: @empresacat
Al canal de Youtube: EmpresacatCercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Laia Corbella