Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

INDÚSTRIA

Avançsa injecta un milió d'euros a l'operadora de telecomunicacions Parlem

Es tracta de la primera inversió del projecte Innova Global, una línia de cofinançament impulsada per Avançsa i destinada a projectes empresarials innovadors i estratègics

El director general d’Avançsa, Joan Tarradellas, i el president i conseller delegat de Parlem, Ernest Pérez-Mas Avançsa, han signat avui un acord de finançament a través del qual l’operadora de telecomunicacions rebrà un préstec participatiu d’un milió d’euros. Aquesta és la primera inversió del projecte Innova Global, una línia de cofinançament impulsada per Avançsa i  destinada a projectes empresarials innovadors i estratègics. La línia, aprovada pel Govern el passat mes de desembre, està dotada amb 25 milions d’euros.
 
Innova Global és una línia de cofinançament de projectes empresarials amb fort component innovador i d'internacionalització que operin dins dels 7 àmbits prioritaris de la política industrial catalana: Indústria alimentaria; Industries de la química, energia i recursos; Sistemes industrials; indústria del disseny; Indústries de la mobilitat sostenible; Indústries de la salut i ciències de la vida, i Indústries cultures i basades en l’experiència.
 
Amb aquesta injecció econòmica per part d’Avançsa, Parlem podrà rellançar la seva oferta amb noves tarifes més competitives i fomentar solucions convergents sobre ADSL, telefonia fixa i mòbil, i televisió.
 
Avançsa, entitat de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu fomentar i desenvolupar el creixement i la consolidació d'empreses que aportin valor afegit i diferenciació, que siguin sostenibles i que creïn llocs de treball. L’entitat s’encarrega de donar suport tècnic, administratiu i econòmic a aquestes empreses i participa, com a soci minoritari, en projectes empresarials estratègics i viables econòmicament i financera.
 
Fundada al juliol de 2014, Parlem és l’operadora de telecomunicacions de Catalunya, una empresa de nova generació que revisa el model tradicional de les operadores i posa al client al centre de les operacions. L’operadora està present en el mercat amb un catàleg integral per a particulars i empreses que inclou serveis de telefonia fixa, mòbil, accés de banda ampla, televisió i centraleta virtual.
 


Cercador

Cercador

Destaquem

Departament