Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Delegació del Govern a Madrid celebra un Sant Jordi 2017 de proximitat amb el públic

     
      Amb 3.000 roses al carrer i #unbarretdellibres que sorprendran els vianants durant tot el cap de setmana  
 
      S’inaugurarà l’exposició La ficción es una realidad por suceder, una producció de la Fundació Joan Miró
 

El Centre Cultural – Llibreria Blanquerna (c/ Alcalá, 44 / www.ccblanquerna.cat), seu cultural de la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid, organitza un Sant Jordi 2017 de proximitat amb el públic, fent-lo extensible a tot el cap de setmana.
 
Des de divendres 21, dins de La Noche de los Libros de la Comunidad de Madrid,  fins diumenge 23 d’abril, el CCLBlanquerna obrirà les seves portes sense interrupció fins a les 22.00h, amb una parada de llibres al carrer, amb un 10% de descompte.
 
En el decurs d’aquesta Diada repleta de llibres, roses, activitats culturals i música hi haurà, per primera vegada, venda de llibres i roses al carrer, just al davant de l'entrada principal del CCLBlanquerna. Tot això amb tast de Vermut de Reus.
 
Dissabte 22, a les 12.00h, el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, Ferran Mascarell, inaugurarà l'exposició La ficción es una realidad por suceder, basada en textos de l’artista Ana Garcia-Pineda (Sabadell, 1982). Aquesta mostra, que romandrà oberta fins al 24 de juny, és una producció de la Fundació Joan Miró, comissariada per Jordi Antas. Mitjançant àudio, dibuixos i escultures de l’artista Garcia-Pineda, la mostra analitza el món real a través de la creació d’altres mons que creiem fantàstics.  
 
Sant Jordi 2017 inclourà música i, des del CCLBlanquerna, es retransmetrà en directe el partit de futbol R.Madrid-Barça. La delegació del Govern a Madrid també dona suport a altres activitats organitzades fora del CCLBlanquerna, concretament al Cercle Català de Madrid (http://cerclecatala-madrid.net/) i a Vallecas, on tindrà lloc la XVIII Edició de Vallecas Calle del Libro, amb Catalunya com a convidada dins d’un programa que inclou cinema, exposicions i activitats de cultura tradicional.
 
  
Per veure tota la programació de Sant Jordi 2017 a Madrid:
 
Exposició La ficción es una realidad por suceder:
 
@ccblanquerna
#unbarretdellibres  
PREMSA: 91524 10 00/ 02
 
 
 
 Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • El 130è president

  La web del president de la Generalitat, Carles Puigdemont

 • Govern.cat

  Tota l'actualitat de l'Executiu, al nou web Govern.cat.

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

 • Rodes de premsa

  Les rodes de premsa del Govern des de 1998

Departament

 • Titular
  Ferran Mascarell i Canalda
 • Responsable premsa
  Montserrat Llor