Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Generalitat de Catalunya distingeix Vicente del Bosque i Nueva Economía Fórum amb els XIX Premis Blanquerna 2017

 
El lliurament del guardó tindrà lloc a Madrid, el mes de març de 2017, en un acte presidit pel president Puigdemont.
 

 
Vicente del Bosque i l’organització Nueva Economía Fórum han estat guardonats amb els XIX Premis Blanquerna que atorga la Generalitat de Catalunya, a través de la seva Delegació a Madrid, per tal de reconèixer la tasca d’aquelles persones i entitats que hagin contribuït, en l’àmbit estatal, al desenvolupament, la promoció, el coneixement o la projecció de Catalunya, així com a la millor entesa i diàleg entre la societat catalana i la societat espanyola.
 
A partir d’enguany han quedat establertes dues categories: Premi Blanquerna a una personalitat  i  Premi Blanquerna a una institució, empresa o entitat.
 
Vicente del Bosque González (Salamanca, 1950), ex-futbolista i entrenador de futbol ha estat distingit amb el Premi Blanquerna per la seva personalitat sempre tendent a posicionaments públics favorables al diàleg i a la concòrdia.  
 
Nueva Economía Fórum, organització privada i plural de debat presidida pel seu creador, José Luís Rodríguez, ha estat guardonada amb el Premi Blanquerna a una entitat per la seva disposició a donar veu a la pluralitat d’opinions i mirades sobre la realitat política espanyola i catalana. 
 
El jurat del XIX Premi Blanquerna està presidit per la consellera de la Presidència, Neus Munté, i el delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell, com a vice-president. Els vocals són: Jordi Bosch, president d’Endemol España; Anna Bosch, periodista; Carles Casajuana, ex-ambaixador i escriptor; Iñaki Gabilondo, periodista; Miquel Gamisans, secretari de Comunicació de la Generalitat; Juan Miguel Hernández León, president del Círculo de Bellas Artes; Joaquim Nin Borreda, secretari general de la Presidència; Vicky Peña, actriu; Jordi Vilajoana Rovira, ex-secretari de Difusió i Atenció Ciutadana; Núria Vilanova, presidenta d’Atrevia. El secretari del Jurat és Gabriel Planella, secretari tècnic de la Delegació del Govern a Madrid.
 
Generalitat de Catalunya
Delegació a Madrid
Premsa: 91524 10 02 / 00
 Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable premsa
    Montserrat Llor