Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

'Nous relats fotogràfics' reuneix a Blanquerna una selecció d'obres rellevants realitzades per quinze fotògrafs representatius de les darreres generacions

La selecció inclou obres de diferents estils, des del fotoperiodisme fins a l’abstracció i l’aplicació digital interactiva. 
 
VENT-METALL és una instal·lació fotogràfica en homenatge a Ramon Llull. Ha estat realitzada per a aquesta ocasió pel fotògraf madrileny Alejandro Marote i s’integra en l’arquitectura del CCLBlanquerna.
 
 

 
 
Des del 19 d’octubre de 2016 i fins el 7 de gener de 2017 s’exhibeix al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna (c/ Alcalá, 44), l’exposició Nous relats fotogràfics, que fou inaugurada pel delegat del Govern de  la Generalitat a Madrid, Ferran Mascarell en companyia del comissari i de Jaume Reus, director del centre d’Arts Santa Mònica.
 
Como diu el comissari de la mostra, el poeta, fotògraf i crític d’art Juan Bufill:  
 
Nous Relats Fotogràfics té tres objectius principals. En primer lloc, significa una reivindicació generacional. Reuneix una selecció d’obres rellevants realitzades per quinze fotògrafs de les últimes generacions, gairebé tots nascuts als anys setanta i vuitanta del segle XX, en diversos països. La selecció se centra especialment en el context català i espanyol.
Alhora, és una aproximació a les formes d’expressió fotogràfica que s’han desenvolupat en aquests anys del segle XXI. La característica més notable en aquests anys ha estat i és l’èxit del grup fotogràfic, desplegat com a relat en un sentit narratiu, documental, conceptual i poètic.
Finalment, temàticament, les sèries relacionades contemplen i consideren algunes de les qüestions fonamentals que defineixen la nostra època, i el seu conjunt significa una reflexió sobre la condició humana en aquests primers anys del nou mil·lenni”.
 
Es poden veure fotografies dels artistes: Laia Abril, Israel Ariño, Rafael Arocha, Arnau Blanch, Pep Bonet, Ricardo Cases, Salvi Danés, Eugeni Gay, David Jiménez, Alejandro Marote, Cristina de Middel, Fernando Moleres, Paula Ospina, Christian Rodríguez, Carlos Spottorno.
 
Aquesta mostra està produïda per Arts Santa Mònica-Departament de Cultura i el CCLBlanquerna.  
 
Per a més informació:
Premsa: 91524 10 00/ 02
 
 
 


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable premsa
    Montserrat Llor