Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna

El delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell, inaugura el primer cicle de la nova temporada: 'Noves Arquitectures per a Nous Horitzons'

 
 
Dimarts 4 d’octubre de 2016, a les 19.00 hores, el delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell, inaugura el cicle de debats Noves Arquitectures per a Nous Horitzons comissariat pel periodista, assagista i crític d’arquitectura Llàtzer Moix.
 
Aquest cicle consta de quatre sessions que tindran lloc al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna (c/ Alcalá, 44) fins el mes de novembre. Amb el títol Horitzons Exteriors aquesta primera taula està integrada per reconeguts professionals que han parlat al voltant de l’experiència a l’estranger en els anys de crisis.
 
Intervencions: Carme Pinós, que presenta la seva obra al campus WU, a Viena (Àustria); Enrique Sobejano, de Nieto/Sobejano, que explica el seu projecte per al Centre Arvo Pärt a Laulasmaa (Estònia); Alberto Veiga, de Barozzi/Veiga, que mostra el projecte la Filharmonia de Szczecin (Polònia), guanyadora de l’últim Premi Mies Van der Rohe.
 
Comença així una nova etapa al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna. El node central de la seva programació per a la temporada 2016-2017 s'articula al voltant de vuit cicles on es debaten, s’expressen i s’analitzen algunes de les millors idees de Catalunya, de Madrid i d’altres territoris en els àmbits cultural, social, polític i econòmic, en un marc de diàleg, intercanvi i contrast. Sempre en clau de present i, sobre tot, de futur. Debat i diàleg són la clau. 
 
 
 
Centre Cultural-Llibreria Blanquerna
Delegació de la Generalitat a Madrid
c/ Alcalá, 44.
Premsa: 91524 10 00/ 02 
 Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable premsa
    Montserrat Llor