Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Arranca la nova programació cultural catalana a Madrid

El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna inicia una nova etapa organitzant cicles de debats i diàleg la temporada 2016-2017

 

 • El CCLB inicia una nova etapa organitzant cicles de debats i diàleg d’idees entre Catalunya i Madrid per a la temporada 2016-2017.
 • Vuit cicles com a eix central i cinquanta noms punters en diverses matèries.
 • Dilluns 3 d’octubre: comencen les Aules de Català amb més de 300 alumnes.
 • Dimarts 4 d’octubre: inici del primer cicle, Noves arquitectures per a nous horitzons socials, comissariat pel periodista, assagista i crític d’arquitectura Llàtzer Moix.
 • Dimecres 5 d’octubre: segon cicle, Cap a una nova cultura audiovisual, comissariat per Jordi Sellas, periodista especialitzat en cultura digital.
 • Dijous 6 d’octubre: el catedràtic Rafael Argullol i el periodista Iñaki Gabilondo dialogaran al voltant de  2017: L'any que s'apropa.
 • Exposicions: Isabel Coixet, Joan Bufill, Mela Dàvila i Moritz Küng.
 • Organització d’activitats per al temps d’oci en família.
 
El delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, Ferran Mascarell, ha presentat als mitjans la programació cultural del Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, un espai de pluralitat i diàleg. L’ha acompanyat Gabriel Planella, responsable executiu de continguts culturals del CCLBlanquerna.
 
Comença una nova etapa amb una activitat cultural diferent dels anys anteriors. El tret de sortida tindrà lloc la primera setmana d’octubre. El node central s'articula al voltant d’uns cicles on es debaten, s’expressen i s’analitzen algunes de les millors idees de Catalunya en els àmbits cultural, social, polític i econòmic, contrastant-les amb les de  Madrid i altres territoris, en clau de present i, sobretot, de futur. Debat, diàleg i anàlisi són la clau d’aquesta temporada 2016-2017.
 
Noves arquitectures per a nous horitzons socials (dimarts 4 d’octubre) és el cicle amb el qual arranca la nova programació del CCLBlanquerna. En el decurs de quatre sessions s’analitzarà el present i el futur immediat del món de l’arquitectura de la mà de Llàtzer Moix, periodista, adjunt a la direcció del diari La Vanguardia, columnista, crític d’arquitectura i autor de llibres d’aquesta temàtica.   
 
El segon cicle d’aquesta setmana (dimecres 5 d’octubre) serà Cap a una nova cultura audiovisual, comissariat per Jordi Sellas, expert en cultura digital, on s’explorarà la manera en què els nous llenguatges visuals i interactius estan assumint un rol totalment renovador.
 
Dijous 6 d’octubre: el catedràtic i pensador, Rafael Argullol i el periodista Iñaki Gabilondo dialogaran al voltant de què ens depara l’any vinent, debatran sobre què esperen social, cultural i políticament en aquest futur immediat sota el títol  2017: L'any que s'apropa.
 
S’adjunta el dossier de premsa amb la nova programació del CCLBlanquerna 2016-2017 que inclou els vuit cicles de debats, així com la resta d’activitats i exposicions previstes: Nous relats fotogràfics, de Joan Bufill; This is the cover of the book, de Mela Dàvila i Moritz Küng; i la mostra fotogràfica  Faces, d’Isabel Coixet. 
 
Centre Cultural-Llibreria Blanquerna
Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid
c/ Alcalá, 44
Premsa: 91524 10 00/ 02 
 Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

 • Responsable premsa
  Montserrat Llor