Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Quatre grans noms de l'escena musical al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna

Manolo García, Ángel Petisme, Christina Rosenvinge i Javier Corcobado llegiran fragments de nous autors

El Centre Cultural-Llibreria Blanquera, seu cultural de la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid, se suma a la Fira del Llibre de Madrid, en la seva 75a edició.
 
Per aquest motiu s’han organitzat tres cicles d’activitats en un programa de qualitat i variat. Periodisme, investigació, ficció, poesia i música, un ampli ventall cultural que aplega nous autors i d’altres reconeguts que es donen la mà en aquesta programació que té lloc al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna (c/Alcalá, 44) i a la carpa de la Fira del Llibre de Madrid. Són els cicles “Revelaciones”, “Debutantes”, i la sessió de poesia “Entre cielo e infierno”.
 
Aquesta setmana, del 7 al 9 de juny, a les 19 hores, tindran lloc quatre actes al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna dins del cicle “Debutants” i una sessió de poesia-música a la carpa de la Fira del Llibre.
 
Quatre grans noms de l’escena musical, Manolo García, Ángel Petisme, Christina Rosenvinge i Javier Corcobado llegiran fragments de llibres d’alguns autors nous que destaquen per la seva qualitat literària. 
 
 
Cicle Debutantes 
(A propòsit d’obres de ficció d’autors novells que destaquen per la seva qualitat literària.
 
Dimarts, 7 de juny , 19.00h. Centre Cultural - Llibreria Blanquerna
 
Anna Ballbona explica Joyce i les gallines (finalista Premi Llibres Anagrama de Novel.la).  El músic Manolo García llegeix fragments de l’obra.
Dimecres, 8 de juny, 19.00h. Centre Cultural - Llibreria Blanquerna
Albert Forns parla del seu llibre Jambalaia (Premi Llibres Anagrama de Novel·la 2016). El músic Ángel Petisme llegeix fragments de la seva obra.
Dijous, 9 de juny, 19.00h. Centre Cultural - Llibreria Blanquerna
Alicia Kopf parla del seu dietari Germà de gel  (L’Altra Editorial). Premi  Documenta 2105. La cantant Christina Rosenvinge llegeix fragments de la seva obra. 
 
Sessió de poesia  Entre cielo e infierno
(Autors catalans vinculats amb Madrid)
 
Dijous  9  de juny, 20.15h. A la carpa de la Feria del  Libro de Madrid.
Marina Oroza diu poemes del seu llibre Esto es real (Amargord) i Alberto Manzano, d’El reino de la pobreza (Hiperión). El músic Javier Corcobado actua de mestre de cerimònies i llegeix poemes.                                                 
 
Per a més informació o entrevistes:
Centre Cultural-Llibreria Blanquerna
91524 10 02 / 00  www.ccblanquerna.catDepartament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable premsa
    Montserrat Llor