Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Blanquerna ret homenatge al poeta Joan Vinyoli amb un espectacle de l'actriu Mercè Sampietro i una taula rodona amb Rosa Regàs

 
El Centre Cultural Blanquerna (www.ccblanquerna.cat c/ Alcalá, 44), seu cultural de la Generalitat de Catalunya a Madrid, ret homenatge al poeta català Joan Vinyoli (1914-1984) organitzant, amb la col·laboració de la Biblioteca Nacional, diverses activitats amb motiu del centenari del seu naixement.
 
Joan Vinyoli va fer una contribució fonamental a la poesia catalana i universal del segle XX. El periodista Jordi Llavina és el comissari de l’Any Vinyoli pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
 
S’han organitzat tres actes. El primer serà un espectacle, un muntatge teatral, que tindrà lloc dimarts 30 de setembre, a les 20 h, al Círculo de Bellas Artes (Sala Valle Inclán) amb el títol “Vinyoli, la petita casa de mi mateix” a càrrec de l’actiu Mercè Sampietro i el músic i compositor Eduard Iniesta. (entrada fins completar aforament prèvia reserva trucant al telèfon 91524 10 00 de 11h a 14h i de 16h a 18h)
 
 
El segon es presentarà a la Biblioteca Nacional, una taula rodona “Joan Vinyoli en el centenario de su nacimiento” dimecres, 1 d’octubre, a les 19 hores. Intervindran Jordi Llavina, Xuan Bello i Carlos Marzal.
 
 
Per finalitzar, tindrà lloc al Centre Cultural Blanquerna, dijous 2 d’octubre a les 19 hores, la taula “Cien años de Joan Vinyoli. Poeta europeo” que comptarà amb la intervenció de l’escriptora Rosa Regàs; Javier Rodríguez Marcos, director del suplement Babelia a El País; Jordi Villaronga, poeta, assagista, crític i traductor, i el comissari de l’Any Vinyoli, Jordi Llavina.
 
 
Centre Cultural Blanquerna
Més informació: 915241002/ 00
c/ Alcalá, 44 Madri


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • El 130è president

  La web del president de la Generalitat, Carles Puigdemont

 • Govern.cat

  Tota l'actualitat de l'Executiu, al nou web Govern.cat.

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

 • Rodes de premsa

  Les rodes de premsa del Govern des de 1998

Departament

 • Titular
  Ferran Mascarell i Canalda
 • Responsable premsa
  Montserrat Llor