Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Territori i Sostenibilitat adjudica les obres de condicionament de l'LP-3322 entre Linyola i Bellcaire d'Urgell

  • L’actuació consisteix en l’eixamplament de la carretera i la millora del traçat en un tram de quatre quilòmetres
  • Els treballs, amb un import de 4,3 milions, començaran aquest hivern, amb un termini d’execució de 12 mesos

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres de condicionament de la carretera LP-3322 entre Linyola (Pla d’Urgell) i Bellcaire d’Urgell (Noguera) per un import de 4,3 milions d’euros. Aquesta actuació consisteix principalment en l’eixamplament i millora del traçat de la carretera, amb l’objectiu d’afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. Es preveu que els treballs comencin aquest hivern, amb un termini d’execució de 12 mesos.
 
La carretera LP-3322, que pertany a la xarxa comarcal, discorre entre Mollerussa i Linyola i des de Linyola arriba a Bellcaire d’Urgell, on connecta amb la C-53 (carretera de Balaguer a Tàrrega). El tram que va des de Mollerussa a Linyola ja està condicionat.
 
Ara, s’actuarà en el tram des del nord de la variant de Linyola fins a Bellcaire d’Urgell, que actualment té una amplada d’uns 6 metres i no disposa de vorals. Les obres que ara s’impulsen permetran eixamplar la carretera fins als 10 metres, amb dos carrils de la circulació de 3,5 metres d’amplada i dos vorals d’1,5 metres.
 
El tram s’inicia a la rotonda nord de Linyola i finalitza a la intersecció amb la C-53 al nucli de Bellcaire d’Urgell. A més de l’eixamplament de la calçada, les obres preveuen la millora del traçat de la via, tot suavitzant revolts i alguna rasant. També es renovarà el ferm de la carretera i es reposarà la senyalització horitzontal i vertical. L’obra inclourà l’adequació de la travessera de Bellcaire d’Urgell.
 Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Titular
    Ramon Farré Roure
  • Responsable premsa
    Òscar Roqué