Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Molina es prepara amb un simulacre de seguretat

  • El telecadira de Fontcanaleta de l’estació de la Cerdanya serà l’escenari d’un simulacre de rescat de més de 100 esquiadors
  • L’objectiu d’aquesta activitat és verificar l'entrenament del personal per al rescat en telecadires

Garantir la màxima seguretat a La Molina. Amb aquesta premissa, avui dilluns 18 de desembre, l’estació de la Cerdanya, del Grup FGC, posarà en marxa un simulacre en què els equips tècnics dels GRAE i MMEE (UIM), coordinats amb el personal de l’estació i la unitat de muntanya dels Mossos d’Esquadra, hauran de rescatar del telecadira Fontcanaleta uns 107 esquiadors (figurants dels IES Narcís Xifra, Alexandre Satorras i Vic), els quals s’hi han quedat atrapats per una avaria.
 
Durant aquesta activitat, s’entrenaran tècniques de rescat amb el material proporcionat per La Molina. Un dels objectius principals consisteix a verificar l’entrenament del personal per al rescat en telecadires, així com treballar la coordinació entre els diferents cossos de seguretat.
 
El simulacre de rescat tindrà lloc de 10.30 a 13.30 h, període en què el telecadira Fontcanaleta estarà tancat per als usuaris.
 
Per a més informació: www.lamolina.catCercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Titular
    Rosa Amorós i Capdevila