Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Aquest cap de setmana s'inicia una nova edició del cicle de Cinema Infantil en Català (CINC)

Es projectaran sis pel·lícules als Ocine de Girona i Platja d'Aro i al Teatre Cinema Comtal de Ripoll

Aquest dissabte, 27 de febrer, es posa en marxa l’edició de primavera del Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC). En aquesta ocasió es podran veure sis pel·lícules als municipis de Girona, Platja d’Aro i Ripoll.
 
L’objectiu del CINC és suplir un dèficit de cinema infantil en català al mercat, formar nous espectadors de cinema en català i potenciar l’hàbit de consumir productes cinematogràfics en català. La programació que s’ofereix, amb preus públics, està formada per pel·lícules que s’han estrenat comercialment al cinema i que encara no s’han posat a la venda en format DVD.
 
Concretament, als Ocine de Girona i Platja d’Aro la programació que es podrà veure és la següent:
 
27 de febrer: Planet 51
6 de març: Pluja de mandonguilles
13 de març: UP
20 de març: Ice Age 3. L’origen dels dinosaures
27 de març: Nico, el ren que somniava volar
 
En el cas de Ripoll:
 
27 de febrer: Nico, el ren que somiava volar
6 de març: Doraemon i el petit dinosaure
13 de març: Planet 51
20 de març: Pluja de mandonguilles
 
 
La programació detallada, els preus i els horaris de projecció es poden consultar a l’apartat de cinema en català del web de la Secretaria de Política Lingüística: http://www.gencat.cat/llengua/cartellera.
 
El CINC s’organitza actualment a 22 municipis de Catalunya i de la Franja de Ponent. Aquesta serà la 15 edició per a Ripoll, i la 8a per a Girona i Platja d’Aro. Al llarg del 2009, a les nostres comarques el CINC va registrar una xifra de 7.182 espectadors.
 
Aquesta és una activitat organitzada per la Secretaria de Política Lingüística, que a les comarques gironines compta amb el suport dels Serveis Territorials d’Educació de Girona i del Consorci per a la Normalització Lingüística.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Titular
    Pere Vila i Fulcarà
  • Responsable premsa
    Joaquim Lladó