• Inici >
  • Cultura  >
  • El President Artur Mas lliura la documentació...
Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El President Artur Mas lliura la documentació institucional de la seva presidència a l'Arxiu Nacional de Catalunya

Avui, a la seu de l’Arxiu Nacional de Catalunya, el M.H. President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, acompanyat del director general del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, Jusép Boya, ha formalitzat el lliurament a aquest arxiu de tota la documentació institucional (–663 arxivadors i unes 2.500 publicacions–) corresponent a la 129ª presidència de la Generalitat de Catalunya (2010-2016), IX i X legislatures.
 
Aquesta documentació que rep l’Arxiu Nacional de Catalunya  inclou els documents produïts o rebuts en l’exercici de les funcions administratives i polítiques com a President de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb allò que preveu el Sistema general de gestió de la documentació administrativa i organització dels arxius de la Generalitat de Catalunya.
 
A partir d’ara, l’Arxiu Nacional de Catalunya conserva i gestiona aquest fons documental, tal com ja fa amb els fons documentals corresponents a les presidències dels seus antecessors, els presidents Jordi Pujol, Pasqual Maragall, i José Montilla.Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Josep Elias