Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Serveis Territorials de Cultura a Barcelona es traslladen a la Filmoteca de Catalunya

El Departament de Cultura trasllada la seu de dues de les seves unitats a Barcelona: els Serveis Territorials a Barcelona i el Registre de la Propietat Intel·lectual. Fins ara ambdues unitats estaven allotjades al carrer de Muntaner 221.
 
Els Serveis Territorials de Cultura a Barcelona es traslladen a la Plaça Salvador Seguí 1-9, al mateix edifici que acull la Filmoteca de Catalunya. El canvi d’adreça es farà efectiu el dia 23 de novembre. Els Serveis Territorials tenen com a objectiu, entre altres, representar el Departament en l’àmbit territorial de Barcelona; dirigir, coordinar i supervisar el funcionament dels serveis territorials, així com impulsar i coordinar les actuacions que incideixin en el desenvolupament de les competències de les unitats directives del Departament en el seu àmbit territorial.
 
Pel que fa el Registre de la Propietat Intel·lectual, es desplaçarà a la Gran Via de les Corts Catalanes 184, de Barcelona. En aquest cas, el canvi d’adreça es farà efectiu el dia 30 de novembre. El Registre té la seu central a Barcelona i delegacions a Girona, Lleida i Tarragona. En els Registres de la Propietat Intel·lectual es registren drets, que recauen sobre les obres susceptibles de protecció. Aquestes obres són segons la legislació: obres científiques i literàries; composicions musicals; obres teatrals, coreografies i pantomimes; obres cinematogràfiques i audiovisuals, escultures, pintures, dibuixos, gravats, litografies, historietes gràfiques, fotografies i obres plàstiques, siguin o no aplicades; projectes, plànols, maquetes d'obres arquitectòniques o d'enginyeria, gràfics, mapes i dissenys relatius a la topografia, la geografia o la ciència; programes d'ordinador; bases de dades; pàgines web i obres multimèdia; actuacions d'artistes, intèrprets i executants, i produccions fonogràfiques, audiovisuals i editorials.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Josep Elias