Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Neus Aranda, nova presidenta del Consell d'Administració del TNC

  • El conseller Mascarell agraeix “la feina ben feta i la dedicació extraordinària, la il·lusió i l'aportació” que ha fet Sol Daurella com a presidenta del Consell

Neus Aranda ha estat nomenada com a nova presidenta del Consell d'Administració del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) després que la fins ara presidenta, Sol Daurella, ha presentat la seva renúncia com a membre del Consell.
 
Sol Daurella, que formava part del Consell des del 2011, renuncia al seu càrrec com a conseqüència de l'expansió internacional d'un projecte empresarial al qual ha de dedicar cada vegada més temps i esforç i que està adquirint més envergadura i extensió geogràfica. Daurella era presidenta del Consell des de l'11 de maig de l'any 2011 i, en tots aquests anys, ha treballat per l'acompliment de la missió bàsica del TNC, que és fer créixer les arts escèniques amb un alt nivell d'excel·lència i de qualitat artística per apropar-les a tota la ciutadania, tot vetllant per l'interès cultural, artístic i social del seu programa i situant el TNC com a teatre de referència a Catalunya.
 
La nova presidenta, Neus Aranda, té estudis en periodisme i ha desenvolupat la seva tasca professional a l'administració tributària, essent cap de la Secretaria de l’Inspector en cap de Barcelona i gerent en funcions de la nova seu de la Inspecció Provincial d’Hisenda a Barcelona, entre d’altres. En l’àmbit cultural ha exercit com a assessora en publicacions editorials diverses i com a gestora cultural organitzant exposicions. És membre del Consell d'Administració del TNC des del maig de 2011.
 
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha volgut agrair “la feina ben feta i la dedicació extraordinària, la il·lusió i l'aportació que ha fet Sol Daurella a una institució cultural tan significativa com és el TNC” i ha destacat especialment que "la societat catalana es pot sentir molt orgullosa de la  feina de Daurella al capdavant del Teatre Nacional de Catalunya". Mascarell ha ressaltat que el Consell d'Administració “és el resultat de la suma de tres elements: el món del teatre, l'administració pública i el sector professional i empresarial”.
 


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Josep Elias