Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Presentació de les restes d'humà modern més antigues de Catalunya

El proper divendres, 5 de juliol, es presentarà la troballa de la resta d’humà modern (homo sapiens) més antiga de Catalunya. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en la presentació, que tindrà lloc a les 12 hores al Museu Comarcal d’Arqueologia de Banyoles. També participaran en l’acte l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; el president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Jordi Xargay; i dos dels investigadors redactors de l’estudi, Joaquim Soler i Bibiana Agustí.
 
Abans de la presentació, a les 11 hores, el conseller de Cultura i la resta d’autoritats, acompanyats pels arqueòlegs, visitaran les coves de Serinyà, on els mitjans de comunicació podran prendre imatges.
 
S’habilitarà un autocar pels periodistes que vulguin cobrir la presentació, que sortirà del carrer del Portal de Santa Madrona (cantonada La Rambla) a les 9 hores. Per reservar plaça, cal enviar un correu electrònic a  premsa.cultura@gencat.cat abans de demà dijous, 4 de juliol, a les 13 hores.
    • 05-07-2013 11.00 | Museu Comarcal d’Arqueologia de Banyoles (placeta de la Font, 11) | Serinyà (Pla de l'Estany) | Girona
      El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en la presentació de la troballa de la resta d’humà modern (homo sapiens) més antiga de Catalunya.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem