Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Presentació del Festival de Música Antiga dels Pirineus 2013 i de la seva producció inaugural: la missa 'Scala Aretina' de Francesc Valls

Dijous vinent, 30 de maig, es farà la roda de premsa de presentació de la programació del 3r Festival de Música Antiga dels Pirineus. La presentació tindrà lloc a les 11.30 hores, a la sala de premsa de la Biblioteca de Catalunya, i hi participaran: el director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; l’alcalde d’Esterri d’Àneu, Ramon Villuendas; el director del Festival de Música Antiga dels Pirineus, Josep Maria Dutrèn; la vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Rosa Pujol, i el director artístic de la Scala Aretina, Albert Recasens.
 
La tercera edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus se celebrarà del 12 de juliol al 24 d’agost de 2013 a 20 municipis pirinencs de Catalunya i Andorra. Enguany Polònia serà el país convidat del Festival, que oferirà un total de 40 concerts. També incorpora novetats com l’edició del 1r Curs del Festival de Música Antiga dels Pirineus, la programació de concerts familiars o l’elaboració de paquets turístics.
    • 30-05-2013 11.30 | Biblioteca de Catalunya (c. de l'Hospital, 56) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas, participarà en la presentació del Festival de Música Antiga dels Pirineus 2013 i de la producció inaugural: la missa Scala Aretina de Francesc Valls. També hi intervindran l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; l’alcalde d’Esterri d’Àneu, Ramon Villuendas; el director del Festival de Música Antiga dels Pirineus, Josep Maria Dutrèn; la vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Rosa Pujol, i el director artístic de la Scala Aretina, Albert Recasens.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem