Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Artur Mas presideix demà a Oliana l'acte commemoratiu del 50è aniversari de Taurus Group

· Prèviament, el president de la Generalitat farà una visita institucional a l'Ajuntament d'Oliana

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, divendres 13 de juliol, a Oliana (Alt Urgell) l’acte commemoratiu del 50è aniversari de Taurus Group. Prèviament, a les 12.25 hores, el cap de l’Executiu farà una visita institucional a l’Ajuntament d’Oliana, on serà rebut per l’alcalde, Miquel Sala, i altres membres del consistori.
 
L’acte commemoratiu del 50è aniversari de Taurus Group començarà a les 13 hores amb un recorregut per les instal·lacions. A continuació, tindran lloc els parlaments institucionals, a càrrec del president de Taurus Group, Ramon Térmens; de l’alcalde d’Oliana i del president Mas. Durant l’acte, el president descobrirà una placa commemorativa. També hi assistiran el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu, Albert Alins, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, entre d’altres.
 
Fundada a Oliana el 1962, Taurus compta amb més de 2.000 treballadors i companyies filials a una desena de països, així com una xarxa de distribució que li permet operar en més de 80. A més de Catalunya, la companyia té centres de producció a Mèxic, Brasil, Xina, Sudàfrica i Índia.
 
Des de la seu central de Taurus a Oliana es fa la coordinació de la companyia tant a nivell corporatiu com d’impuls dels processos d’innovació i creació de nous productes. Entre els productes que es fabriquen a Oliana i es comercialitzen a tot el món es troba el robot de cuina per inducció Mycook.
 
 
Acreditació dels mitjans: Els mitjans interessats a cobrir l’acte poden confirmar la seva assistència a i.bernabe@romanyasociados.es
 
 
 
  • 13-07-2012
   El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte commemoratiu del 50è aniversari de Taurus Group. També hi assistiran el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, entre d’altres. Prèviament, el cap de l'Executiu farà una visita institucional a l’Ajuntament d’Oliana.
    12.25 | Ajuntament d'Oliana (pl. de la Reguereta, s/n) | Oliana (Alt Urgell)
    El cap de l’Executiu farà una visita institucional a l’Ajuntament d’Oliana, on serà rebut per l’alcalde, Miquel Sala, i altres membres del consistori.
    13.00 | Taurus (av. Barcelona, s/n) | Oliana (Alt Urgell)
    Artur Mas presidirà l’acte commemoratiu del 50è aniversari de Taurus Group. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, tindran lloc els parlaments institucionals, a càrrec del president de Taurus Group, Ramon Térmens; de l’alcalde d’Oliana i del president Mas. Durant l’acte, el president descobrirà una placa commemorativa.

Cercador

Cercador

Destaquem