Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Cloenda de l'Any de la Paraula Viva i lliurament dels Premis Pompeu Fabra i Robèrt Lafont

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president de l'Institut d'Estudis Catalans, Salvador Giner presidiran aquest acte

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Salvador Giner, presidiran l’acte conjunt de cloenda de l’Any de la Paraula Viva, organitzat com a celebració del centenari de la Secció Filològica, i de Lliurament dels premis Pompeu Fabra i Robèrt Lafont. L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 5 de maig, a les 19.00 hores al Petit Palau de la Música Catalana. L’acte es clourà amb una actuació de l’Orfeó Català.
 
L’any de la Paraula Viva va començar el maig de 2011 amb motiu de la celebració del centenari de la secció filològica de l’Institut d’Estudis Catalans i del naixement de Joan Maragall. Amb aquests motiu l’IEC i la ILC van convocar tota la societat a promoure iniciatives “per contribuir a descobrir i compartir la creativitats i dinamisme de la llengua. En l’acte de cloenda es presentarà una selecció de les aportacions més rellevants”.
 
Els premis Pompeu Fabra i Robèrt Lafont es va instaurar per reconèixer i premiar les persones, entitats, empreses i organitzacions que hagin contribuït a l’impuls del català i de l’occità, respectivament, en diversos àmbits. En aquesta edició 2012 els premiats amb els Pompeu Fabra són: Paul Preston, Joan Veny, Amical Viquipèdia, Taurus, Pius Alibek i l’Hospital Sant Jaume d’Olot. El premi Robèrt Lafont s’atorga a Felip Gardy.
 
L’acte està organitzat conjuntament pel Departament de Cultura i l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració del Conselh Generau d’Aran, l’Ajuntament de Barcelona, la Institució de les Lletres Catalanes, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Cercle d’Agermanament Occitano-Català.
 
    • 05-05-2012 19.00 | Petit Palau de la Música (c. de Sant Pere Mes Alt, 11) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president de l'Institut d'Estudis Catalans, Salvador Giner, presidiran la cloenda de l'Any de la Paraula Viva i el lliurament dels Premis Pompeu Fabra i Robèrt Lafont.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem