Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Presentació del Festival de Música Antiga dels Pirineus

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; el president de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Albert Turull, i el representant de la Mancomunitat de les Valls d’Àneu, Carlos Cortina, presentaran aquest divendres, 10 de juny, la primera edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus. L’acte es farà a les 11.30 hores a la seu del Departament de Cultura.
 
A la Roda de premsa també hi assistirà el director de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), Fèlix Riera.
 
El Festival, organitzat per l’Associació Festival de Música Antiga dels Pirineus, neix fruit de la unió d’esforços entre diverses localitats del Pirineu català i es durà a terme durant els mesos de juliol a setembre. Durant la roda de premsa s’explicarà la producció pròpia del festival en col·laboració amb la Universitat de Lleida.
    • 10-06-2011 11.30 | Sala d'Actes del Departament de Cultura (rbla. de Santa Mònica, 8) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El conseller de Cultura, Ferran Mascarell; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; el director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Albert Turull, i el representant de la Mancomunitat de les Valls d’Àneu, Carlos Cortina, presentaran la primera edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem