Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller de Salut, Boi Ruiz, assisteix a la presentació del projecte d'investigació Henufood

El conseller de Salut, Boi Ruiz, assistirà demà divendres, 3 de juny, a l’acte de presentació del projecte Henufood. Es tracta d’un projecte pioner d’investigació científica en l’àmbit de l’alimentació i la salut que té per objectiu prevenir el risc de malalties cròniques com la hipertensió o les patologies cardiovasculars a través dels aliments habituals de la nostra dieta.
 
L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars, el Vall d’Hebron Institut de Recerca i la Universitat de Lleida presentaran les investigacions que desenvolupen en el marc del projecte Henufood. Es tracta d’una una aliança pública i privada en I+D+i en alimentació i salut, liderada per l’empresa d’alimentació Gallina Blanca Star, amb un pressupost total de 23,6 milions €, 7 del quals són els que s’invertiran en el projecte que desenvolupen aquests 4 centres catalans. 
 
A la roda de premsa de presentació del projecte, que tindrà lloc a les 11. 30 hores a l’Hospital de Sant Pau (edifici Nou Hospital. C/ Sant Quintí, 89), comptarà amb la presència, del Sr. Albert Folia, President de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; el Dr. Jaume Kulisevsky, director de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; la Dra. Lina Badimon, directora de l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC); el Dr. Fernando Azpiroz, director del Grup d’Investigació sobre Hipersensibilitat i Motilitat del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR); la Dra. Ma José Motilva, directora del Grup d’Investigació en Antioxidants del Departament de Tecnologia d’Aliments de la Universitat de Lleida, el Sr. Xavier Argenté, conseller delegat de Gallina Blanca Star i la Dra. Alicia González, coordinadora científica del projecte Henufood.
 
2 de juny 2011
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació del Projecte Henufood
DIA:
Divendres, 3 de juny
HORA:
11.30 hores hores.
LLOC:
Hospital de Sant Pau.
Edifici Nou Hospital C/ Sant Quintí, 89.
Barcelona
 
    • 03-06-2011 11.30 | Hospital de Sant Pau (c. Sant Quintí, 89) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El conseller de Salut, Boi Ruiz, assistirà a la presentació del projecte d’investigació Henufood.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem