Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller Tresserras inaugura a la Nau Gaudí de Mataró la primera exposició de la Col·lecció Bassat d'Art Contemporani de Catalunya

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i el president de la Fundació Carmen & Lluís Bassat, Lluís Bassat, inauguraran avui, a les 19 hores, a la Nau Gaudí de Mataró la primera exposició de la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani de Catalunya que comprèn obres del període 1947-1969. La col·lecció s’integrarà en el futur Museu d’Art Contemporani de Mataró.
 
L’exposició mostrarà 79 obres realitzades per 21 artistes i és la primera d’una sèrie d’exposicions programades per donar a conèixer el fons de la col·lecció i del futur Museu. Aquesta primera mostra permet seguir l’evolució de l’art en el període 1947-1969. Inclou obres de Picasso, de Modest Cuixart, Antoni Tàpies, Joaquín Torres García, Àngel Jové, Joan Miró, Maria Girona, Albert Ràfols-Casamada, Rafael Bartolozzi, Joan Vilacasas, Josep M. de Sucre, Joan Ponç, Josep M. Subirachs, Antoni Clavé, Josep Guinovart, August Puig, Joan Hernández Pijuan, Daniel Argimon, Joan Josep Tharrats, Joan Brotat i Eduard Arranz-Bravo.
 
A l’acte també assistiran el president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès, i la directora del Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró i comissària de l’exposició, Núria Poch.
    • 11-11-2010 19.00 | Nau Gaudí. Carrer de la Cooperativa, 47 | Mataró (Maresme) | Barcelona
      Inauguració del Museu d’Art Contemporani de Mataró

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem