Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller Tresserras presenta el projecte reSOLC-mitjans CAT d'assessorament en línia sobre la pronúncia dels mots catalans

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació,Joan Manuel Tresserras, i el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Salvador Giner, presidiran demà, dijous 28 d’octubre, la presentació del projecte reSOLC-mitjans CAT d’assessorament en línia sobre la pronúncia dels mots catalans, desenvolupat pel Laboratori de Tecnologies Lingüístiques de l'Institut Universitari de Lingüística Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra. Aquest projecte ha comptat amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
L’acte es farà a les dotze del migdia, a l’Institut d’Estudis Catalans, i hi intervindran Lluís de Yzaguirre, professor de l’Institut Universitari de Lingüística Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra; Mercè Lorente, directora de l’Institut Universitari de Lingüística Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra, i Isidor Marí, president de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans. També assistirà a l’acte el secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó.
    • 28-10-2010 12.00 | Institut d'Estudis Catalans a Barcelona (c. Carme, 47) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, assistirà a la presentació del projecte reSOLC-mitjans CAT d’assessorament en línia sobre la pronúncia dels mots catalans.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem