Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El president inaugura diumenge la pista coberta d'atletisme de Catalunya, a Sabadell

 • És l’única pista d’aquestes característiques en territori català que compleix amb la normativa internacional d’atletisme i que l’habilita com a futura seu de campionats i competicions d’alt nivell
 • Abans, inaugurarà amb la consellera Geli el nou Centre d’Atenció Primària Polinyà
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà diumenge, dia 26 de setembre, la pista coberta d’atletisme de Catalunya, la única del país amb aquestes característiques que compleix amb la normativa internacional que marca aquest esport.
 
L’acte d’inauguració s’iniciarà a les 12 del migdia. El president, acompanyat de l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i la resta del consistori, descobrirà una placa commemorativa i, seguidament, presenciarà el concurs de salts d’alçada i de perxa.
 
Des del centre de la pista, es donarà pas als parlaments inaugurals a càrrec del president del Consejo Superior de Deportes, Jaime Lissavetzky, i l’alcalde de Sabadell. El president de la Generalitat clourà l’acte amb un discurs. L’acte acabarà amb la realització de les primeres competicions a la nova pista: els 800m femení i masculí i els 400m de tanques.
 
Seu permanent dels Campionats d’Atletisme de Catalunya
 
La nova pista consta d’una superfície total de 12.700 m2 i tindrà una capacitat per a 2.500 persones. El projecte, que ha comptat amb una inversió de més de 12.327.000 euros, està ubicada al complex esportiu de Sant Oleguer, al costat de l'actual pista descoberta d'atletisme.
 
El fet que el nou equipament s’hagi concebut d’acord amb la normativa que es marca a nivell internacional permetrà que pugui ser seu de campionats i competicions d’alt nivell. A més, serà la seu permanent dels Campionats d’Atletisme de Catalunya de pista coberta i en ell s'hi desenvoluparan activitats d'entrenament i competició planificades pel Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.
 
L'Ajuntament de Sabadell tindrà la titularitat de l’equipament, que és obra dels arquitectes Mario Corea i Lluís Morán.
 
Inauguració del nou CAP de Polinyà
 
Abans de desplaçar-se a Sabadell, el president de la Generalitat inaugurarà el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Polinyà. Ho farà acompanyat de la consellera de Salut, Marina Geli, i l’alcaldessa de Polinyà, Pepita Pedraza.
 
L’acte, que començarà sobre les 10.20 hores, consistirà en una visita per les noves instal·lacions, que es van posar en marxa el 27 de juliol. En acabat, hi haurà parlaments de la consellera Geli, de l’alcalde de Mataró i del president de la Generalitat.
 
El nou centre s’integra dins la xarxa assistencial de primària del Vallès Occidental Est, i concentra tots els serveis d’atenció primària en un sol edifici. La inversió per aquest nou equipament de salut mental ha estat de 2 milions d’euros i dóna servei a una població d’uns 8.000 habitants.
 
  • 26-09-2010
   Visita a Sabadell i Polinyà
    10.20 | C/ Onze de setembre, 21 | Polinyà (Vallès Occidental)
    Inauguració del nou CAP de Polinyà
    12.00 | Cami de Can Quadres, 190 | Sabadell (Vallès Occidental)
    Inauguració de la pista coberta d’atletisme de Catalunya

Cercador

Cercador

Destaquem