Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El director de l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat, Xavier Badia, participarà en la inauguració (19 h)

UNIPAU inaugura demà la 25ª edició del Curs d'Estiu, sota el lema 'Fer possible la pau'

La Universitat Internacional de la Pau (UNIPAU) inaugura demà a Sant Cugat del Vallès la 25ª edició del Curs d’Estiu de la Universitat Internacional de la Pau (UNIPAU). Sota el títol ‘Fer possible la pau’, el curs comptarà amb la participació de més de 30 experts que analitzaran els drets humans, la democràcia, la justícia econòmica i el desarmament com a elements que fan possible la pau. El curs ha comptat amb la col·laboració de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.
 
A l’acte inaugural intervindran el director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat, Xavier Badia; el president de l’Institut Català Internacional de la Pau, Rafael Grasa; el director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària de la Generalitat, David Minoves, i el premi Nobel de la Pau i president honorífic de la UNIPAU, Adolfo Pérez Esquivel
 
Entre els experts participants en el curs hi ha Jaume Saura, professor de Dret Internacional de la UB i president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya; Joan Tugores, catedràtic d’Economia de la UB; Gabriela Serra, d’Entrepobles i membre del Comitè de Solidaritat amb els Pobles Indígenes d’Amèrica; Jordi Armadans, director de la Fundació per la Pau; Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, i de l’UNIPAU; i Tica Font, directora de l’Institut Català Internacional per la Pau. Pérez Esquivel, oferirà la conferència de cloenda.
 
 
    • 15-07-2010 19.00 | Centre Borja (c. Llaceres, 30) | Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) | Barcelona
      El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans, Xavier Badia, participarà en la inauguració de la 25ª edició del Curs d’Estiu de la Universitat Internacional de la Pau.

Cercador

Cercador

Destaquem