Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El president de la Generalitat rep demà els 7 nous comissaris del cos de Mossos d'Esquadra

A les 16.45 hores, al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, rebrà demà a la tarda, dimecres 23 de juny, els set nous comissaris del cos de Mossos d’Esquadra, entre els quals figura per primer cop una dona. La de comissari és la categoria de comandament de major graduació dels Mossos d’Esquadra, i per tant, els nous càrrecs formen part de la cúpula directiva policial i són els màxims responsables de garantir i vetllar per la seguretat dels ciutadans i ciutadanes del territori català. La comitiva estarà encapçalada pel conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, en companyia del secretari de Seguretat, Joan Delort; el subdirector operatiu de la Policia, comissari Josep Milan, i la resta de comissaris dels Mossos d’Esquadra.

El president Montilla ha volgut conèixer personalment els nous càrrecs en una trobada formal al Palau de la Generalitat. L’objectiu d’aquests nomenaments ha estat consolidar i reforçar l’estructura de comandament en l’escala superior del cos, en un moment en què ha finalitzat el desplegament dels Mossos d’Esquadra a tot el territori català. Els ascensos s’han produït alhora per donar resposta a la necessitat de dimensionar el cos, no només de manera quantitativa sinó qualitativament, per tal d’adaptar els recursos humans del cos a la demografia de Catalunya i a les necessitats d’una policia dinàmica, preparada i professional.
 
Nota: Es farà un mut de la reunió a les 16.45 hores perquè els mitjans puguin enregistrar el final de la trobada, seguida d’una fotografia de grup al Pati dels Tarongers.
    • 23-06-2010 16.45 | Sala Tàpies. Palau de la Generalitat | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El president de la Generalitat de Catalunya rebrà els set nous comissaris del cos de Mossos d’Esquadra

Cercador

Cercador

Destaquem