Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El concurs The Fónix de coneixement de l'anglès lliura els premis als guanyadors, d'entre 10 i 18 anys

 
 
  • Un total de 34.000 alumnes d’entre 5è de Primària i 2n de Batxillerat han participat en el concurs
 
El concurs The Fónix de coneixement de l’anglès lliura els premis als vuit guanyadors, d’entre 10 i 18 anys divendres 28 de maig a les 18 hores. A l’acte hi assistirà el director general de Planificació i Entorn, Carles Martínez. El concurs The Fónix està organitzat per International House i la Fundació Catalana de l’Esplai amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat. (S’adjunta el quadre de guanyadors)
  
The Fónix s’emmarca en el conjunt d’activitats que pretenen fomentar l’excel·lència en el coneixement de la llengua anglesa per part dels alumnes catalans. El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de terceres llengües que desenvolupen els centres educatius, i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma.
 
Un total de 34.000 alumnes de 5è de Primària a 2n de Batxillerat de Catalunya han participat aquest any en la primera fase del concurs. Els alumnes han hagut de demostrar que són els que tenen el millor nivell d’anglès de la seva aula a partir d’una sèrie de proves escrites: una redacció, diferents exercicis per demostrar el coneixement en gramàtica i exercicis de comprensió lectora.
 
En la segona fase, celebrada el 13 de març, els 1.300 alumnes amb millor nivell d’anglès es van presentar a les proves de nivell territorial (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona), també basada en proves escrites.
 
Finalment, en una tercera fase, els alumnes guanyadors de les proves territorials es van presentar a la prova final, consistent en proves escrites i una prova oral en la qual els alumnes, en grups de dos, havien de conversar sobre un determinat tema.
 
El concurs s’ha organitzat en 8 nivells corresponents als cursos dels participants (de 5è de Primària a 2n de Batxillerat o Formació Professional). Els premis que aconseguiran els guanyadors consisteixen en 8 estades en un país de parla anglosaxona de com a mínim 10 dies per als guanyadors absoluts de cada una de les categories, 8 estades a “English Summer Camps” de Catalunya per als segons classificats, 32 cursos a distància d’anglès per al tercer, quart, cinquè i sisè classificat de cada categoria, i un lot de material escolar per a la resta de participants.
 
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
 El concurs The Fónix de coneixement de l’anglès lliura els premis als guanyadors, d’entre 10 i 18 anys
DIA:
Divendres, 22 de maig de 2009
HORA:
18.30 hores
LLOC:
 INEFC. Av. de l’Estadi s/n.
 
27 de maig de 2009
    • 28-05-2010 18.00 | INEFC (av. de l'Estadi, s/n) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El director general de Planificació i Entorn, Carles Martínez, assistirà al lliurament dels premis del concurs de coneixement d'anglès "The Fonix".


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem