Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Memorial Democràtic, el Centre d'Estudis Lacetans i l'Arxiu Comarcal del Solsonès porten a Solsona l'exposició Fem memòria

Dissabte, 15 de maig, a les 11 h. s’inaugura a la seu del Consell Comarcal del Solsonès l’exposició Fem Memòria. A l’acte hi assistirà Jordi Guixé, cap de projectes i espais del Memorial Democràtic i Carles Llussà, director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació.
 
El Centre d’Estudis Lacetans i l’Arxiu Comarcal del Solsonès amb el suport del Memorial Democràtic organitzen l'exposició ‘Fem memòria. La guerra civil a través de les vostres fotografies’ que, amb més de 300 fotografies familiars, retrata la vida quotidiana al front i a la reraguarda durant la Guerra Civil (1936-1939). La mostra es completa amb uns plafons amb fotografies inèdites d’aquella època al Solsonès.
Fem memòria és una iniciativa del Museu Nacional d’Art de Catalunya i El Periódico, amb el suport del Memorial Democràtic i actualment la mostra està itinerant per diferents municipis de Catalunya. A la capital del Solsonès es podrà veure a partir d’aquest dissabte, 14 de maig, però a l'estiu l'exposició continuarà la seva itinerància pels espais de memòria del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (COMEBE).
    • 15-05-2010 11.00 | Consell Comarcal del Solsonès (c. Dominics, 14) | Solsona (Solsonès) | Catalunya central
      El director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Carles Llussà, i el cap de projectes i espais del Memorial Democràtic, Jordi guixé, assistiran a la inauguració de l'exposició 'Fem memòria'.

Cercador

Cercador

Destaquem