Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

ENERGIA

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, inaugurarà dilluns la primera edició del Global Power & Energy Exhibition (GPEX)

 
·        Del 17 al 20 de setembre se celebra a Fira de Barcelona, en el marc del saló Gastech, la primera edició d’aquest primer saló internacional dedicat a la transició energètica.
 
·        La Generalitat a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) hi serà present amb un estand institucional onserà present el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya; l’Institut de Recerca Energètica de Catalunya (IREC); i les empreses ADYMUS, CITCEA-UPC, DEXMA, ENERGISME, ENERTIKA, SEINON i WEBATT, MICROPOWER EUROPE, AEINNOVA I WATTABIT.
 
La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, inaugurarà aquest proper dilluns a les 10.25 hores, la primera edició del Global Power & Energy Exhibition (GPEX), el primer saló internacional dedicat a la transició energètica que tindrà lloc del 17 al 20 de setembre a Fira de Barcelona, en el marc del saló Gastech.
 
En l’acte inaugural que es realitzarà a la Fira Barcelona  la consellera estarà acompanyada per Berenice Lamblin, producer of the conference; Junior Isles, editor-In-Chief, The Energy Industry Times i Joan Herrera, director general de l’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de Energía). També hi seran presents el director general d’Energia, Pere Pslacín, i el director de l’ICAEN, Manel Torrent.
 
Un cop realitzat l’acte inaugural, la consellera Chacón visitarà l’estand de l’ICAEN, on serà present el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya;  l’Institut de Recerca Energètica de Catalunya (IREC); i les empreses ADYMUS (desenvolupador de projectes d’eficiència energètica i energies renovables); CITCEA-UPC (centre de transferència tecnològica lligat a la UPC); DEXMA (creador i subministrador de software d’anàlisi de consums energètics); ENERGISME (Eficiència energètica utilitzant tecnologies de Big Data i Internet of things); ENERTIKA (solucions energètiques integrades per les ciutats, les indústries i les xarxes de telecomunicació); SEINON (eines de monitoratge energètic en temps real), WEBATT (generació fotovoltaica i emmagatzematge intel·ligent), MICROPOWER EUROPE (microturbines i microcogeneració), AEINNOVA (valorització de calor residual per generació d’energia elèctrica) i WATTABIT (energia – internet of things)
 
El saló GPEX 2018
 
El saló GPEX 2018 reunirà empreses, entitats i administracions per abordar la transició energètica tant des d’un punt de vista legal com comercial, tècnic i geopolític. Per això, comptarà amb ponències i sessions de treball especialitzades en aquests àmbits. Al mateix temps, el saló reuneix una cinquantena d’exhibidors especialitzats en tecnologies innovadores i solucions, com ara l’autoconsum fotovoltaic, els edificis de consum energètic gairebé zero o la mobilitat elèctrica.
 
Les polítiques de la Generalitat de Catalunya per afavorir la transició energètica cap a un nou model energètic més net, sostenible i democràtic han facilitat que els organitzadors optessin per Barcelona com a seu de la primera edició del GPEX.
 
Les actuacions i mesures per fomentar l’autoconsum fotovoltaic i per compartir en petites comunitats l’energia d’origen renovable (com la constitució de la Taula de l’autoconsum fotovoltaic o la línia d’ajuts per a bateries) o l’impuls del vehicle elèctric (a través del desplegament d’una xarxa de punts de recàrrega ràpida que en garanteixi els desplaçaments llargs per tot el territori, que recentment ha estat mostrada com a exemple en fòrums europeus), han situat Catalunya com una ubicació atractiva per a un sector, el de la innovació energètica, en plena expansió i amb un elevat potencial de creixement.
 
Els mitjans interessats en cobrir l’acte , s’han d’acreditar per mitjà d’aquest enllaç:https://gpexevent.com/press-registration
 
Adjuntem Dossier Informatiu del GPEX
    • 17-09-2018 10.25 | Fira de Barcelona ( pl. Europa, accés Sud) | L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) | Barcelona
      La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, inaugurarà la primera edició del Global Power & Energy Exhibition (GPEX).

pdf pdf Dossier GPEX

Cercador

Cercador

Destaquem