Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera Teresa Jordà visita el Priorat, coincidint amb l'època de verema

 
La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, acompanyada del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Salvador Puig, així com del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, durà a terme dimecres vinent, 12 de setembre, una visita territorial al Priorat.
 
Així, la consellera arribarà a les 17:40 hores, a la Finca Mas d’en Gil, a Bellmunt del Priorat, on presidirà l’acte de lliurament del Reconeixement dels seus nous Vins de Finca, per als vins Coma Blanca i Clos Fontà.
 
Teresa Jordà atendrà els mitjans de comunicació en acabar l’acte.
 
Tot seguit, la consellera es traslladarà al Consell Comarcal del Priorat, a Falset, on, a les 18:30 hores, mantindrà una reunió sobre la candidatura de la comarca a ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco; i a les 19:15 hores, una trobada de treball amb el Consell Regulador de la Denominació d’Origen (DO) Montsant.
    • 12-09-2018 17.40 | Finca Mas d'en Gil, s/n | Bellmunt del Priorat (Priorat) | Tarragona
      La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, realitzarà una visita territorial al Priorat, on presidirà l’acte de lliurament de reconeixement dels nous vins de Finca al celler Mas d'en Gil, a Bellmunt del Priorat. Tot seguit, es traslladarà al Consell Comarcal del Priorat, a Falset, on mantindrà una reunió sobre la candidatura de la comarca a ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i una trobada de treball amb el Consell Regulador de la Denominació d’Origen (DO) Montsant.

Cercador

Cercador

Destaquem