Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El president Torra lliurarà dilluns la Creu de Sant Jordi a 30 personalitats i 24 entitats

 • L’acte institucional tindrà lloc a les 19 hores al Palau de la Música
 
 • TV3 oferirà senyal institucional de la cerimònia, que serà retransmesa en directe pel canal 3/24
El president de la Generalitat, Quim Torra, lliurarà dilluns, 23 de juliol, la Creu de Sant Jordi a 30 personalitats i 24 entitats que han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.
 
L’acte tindrà lloc a les 19 hores al Palau de la Música Catalana  i comptarà també amb la participació del president del Parlament, Roger Torrent; de la consellera de Cultura, Laura Borràs, i de diversos membres del Govern.
 
La Creu de Sant Jordi, creada el 1981, és un dels màxims reconeixements de la Generalitat de Catalunya. La distinció reconeix les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s’atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.
 
La cerimònia de lliurament, que estarà conduïda pel periodista Toni Puntí i l’actriu Estel Solé, comptarà amb diverses actuacions musicals i lectures de textos. Hi haurà parlaments de la consellera de Cultura, Laura Borràs; de Sor Lucia Caram i Roger Español, que parlaran en nom de tots els distingits, i del president de la Generalitat. L’acte es tancarà amb la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya i una fotografia de família amb tots els guardonats.
 
Nota: S’ajunta en un document adjunt la relació de distingits amb la Creu de Sant Jordi 2018
 
 
Cobertura informativa
 
Televisió de Catalunya oferirà senyal institucional de l’acte. TV3 penjarà el senyal a Collserola des de 10 minuts abans de l’inici de la cerimònia. Les televisions podran agafar el senyal de vídeo de l’acte des d’un espai habilitat al mateix Palau de la Música. Per a qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb producció de TV3 (Marta Aranda 93 499 96 00).
 
Fotògrafs
S’habilitarà un espai per als fotògrafs dins del Palau de la Música. Per a aquells mitjans que ho necessitin, aquest Gabinet de premsa facilitarà fotografies de l’acte i de cadascun dels guardonats, aproximadament dues hores després de la finalització del lliurament. Podran descarregar-se a la web: http://gencat.cat/creusantjordi.
 
Resta de mitjans
La resta de mitjans podran seguir l’acte des d’un espai habilitat al Palau de la Música, on disposaran de so en directe.

Acreditacions
Els mitjans que vulguin cobrir el lliurament de la Creu de Sant Jordi hauran d’acreditar-se enviant un correu electrònica premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI, mitjà de comunicació i tasca que s’hi desenvolupa. El termini per enviar les sol·licituds d’acreditació acabarà dilluns, 23 de juliol, a les 10.00 hores. Les acreditacions s’hauran de recollir el mateix dia al Palau de la Música, a partir de les 17.30 hores. 


  • 23-07-2018 19.00 | Palau de la Música Catalana (c. Palau de la Música, 4-6) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
   El president de la Generalitat, Quim Torra, lliurarà la Creu de Sant Jordi a 30 personalitats i 24 entitats que han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. La cerimònia, que conduiran el periodista Toni Puntí i l’actriu Estel Solé, comptarà amb diverses actuacions musicals i lectures de textos. Hi haurà parlaments de la consellera de Cultura, Laura Borràs; de Sor Lucia Caram i Roger Español, que parlaran en nom de tots els distingits, i del president de la Generalitat. L’acte es tancarà amb la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya i una fotografia de família amb tots els guardonats. També assistiran a l’acte el president del Parlament, Roger Torrent; el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i altres membres del Govern.
    
   Cobertura informativa
   Televisió de Catalunya oferirà senyal institucional de l’acte. TV3 penjarà el senyal a Collserola des de 10 minuts abans de l’inici de la cerimònia. Les televisions podran agafar el senyal de vídeo de des d’un espai habilitat al mateix Palau de la Música. Per a qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb producció de TV3 (Marta Aranda 93 499 96 00).
    
   Fotògrafs i redactors
   S’habilitarà un espai per als fotògrafs dins del Palau de la Música. La resta de mitjans podran seguir l’acte des d’un espai habilitat al Palau de la Música, on disposaran de so en directe.
    
   Acreditacions
   Els mitjans que vulguin cobrir el lliurament de la Creu de Sant Jordi s’han d’acreditar abans de dilluns, 23 de juliol, a les 10.00 hores, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI, mitjà de comunicació i tasca que s’hi desenvolupa. Les acreditacions s’hauran de recollir el mateix dia al Palau de la Música, a partir de les 17.30 hores


Cercador

Cercador

Destaquem