Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Demà dimarts 12 de juny, a les 08.45 h, a la sala d'actes de l'Hospital Institut Guttmann (Camí Can Ruti, s/n - Badalona)

El director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, i el director de la Fundació Institut Guttmann, Dr. Ramírez, inauguren la VII Jornada del programa Game Over

Demà, dimarts 12 de juny a les 09.15 h, tindrà lloc la VII Jornada sobre “Joves i mobilitat responsable: Distraccions, un risc no percebut? organitzada per l’Institut Guttmann i inclosa al programa de prevenció “Game Over: no te la juguis!”. Aquesta nova jornada reunirà els principals agents implicats en la prevenció dels accidents de trànsit: policies locals, Mossos d’Esquadra i monitors.
L’acte serà inaugurat pel director del Servei Català de Trànsit (SCT), Juli Gendrau, juntament amb el director de la Fundació Institut Guttmann, Dr. Josep M. Ramírez.
 
GAME OVER és un programa de prevenció d’accidents de trànsit que té com a objectiu sensibilitzar els joves per tal que desenvolupin comportaments responsables i adoptin actituds de prudència, i prenguin les mesures de seguretat necessàries en la conducció i també que els serveixi a l’hora de practicar activitats esportives o d’oci que comportin un cert risc.
 
Durant la jornada es faran públics els resultats de l’avaluació de l’impacte del programa GAME OVER en les xerrades de prevenció que els agents i monitors fan a les escoles i instituts als joves.
 
Els mitjans que vulguin prendre imatges ho podran fer abans de l’inici de l’acte i durant la inauguració.

TEMA: VII JORNADA “JOVES I MOBILITAT RESPONSABLE: DISTRACCIONS, UN RISC NO PERCEBUT?”
DIA: DIMARTS, 12 DE JUNY DE 2018
HORA: 08.45 h (CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ) I 09.15 h INICI DE LA JORNADA
LLOC: SALA D’ACTES HOSPITAL INSTITUT GUTTMANN (CAMÍ CAN RUTI, s/n - BADALONA)
    • 12-06-2018 09.00 | Camí Can Ruti, s/n | Badalona (Barcelonès) | Barcelona

      El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Juli Gendrau, juntament amb el director de la Fundació Institut Guttmann, Dr. Josep M. Ramírez, inaugurarà la VII Jornada sobre "Joves i mobilitat responsable: Distraccions, un risc no percebut?" organitzada per l’Institut Guttmann i inclosa al programa de prevenció “Game Over: no te la juguis!”. 


Cercador

Cercador

Destaquem