Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El secretari de Salut Pública presenta novetats sobre consum de tabac a Catalunya en el marc de la Setmana sense fum

El secretari de Salut Pública, Joan Guix, presentarà el proper dilluns 28 de maig dades sobre consum de tabac a Catalunya, en el marc de la Setmana sense fum. A la roda de premsa l’acompanyaran la subdirectora de promoció de la salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Carmen Cabezas; Joan Lozano, de CAMFiC i en representació de totes les entitats que han participat en la organització de la Setmana; Cristina Martinez, del Consell de Col·legis d’Infermeria de Catalunya; i Antonio Barros, cardiòleg de l’Hospital de Sant Pau.
 
La roda de premsa començarà a les 11h i tindrà lloc a la sala d’actes de l’Edifici Salvany de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (c. Roc Boronat 81-95) a Barcelona.
  • 28-05-2018 11.00 | Agència de Salut Pública de Catalunya (c. Roc Boronat 81-95) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
   El secretari de Salut Pública, Joan Guix, presentarà dades sobre consum de tabac a Catalunya, en el marc de la Setmana sense fum. A la roda de premsa l’acompanyaran la subdirectora de promoció de la salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Carmen Cabezas; Joan Lozano, de CAMFiC i en representació de totes les entitats que han participat en la organització de la Setmana; Cristina Martinez, del Consell de Col·legis d’Infermeria de Catalunya; i Antonio Barros, cardiòleg de l’Hospital de Sant Pau.
    
    

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem