Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El director del CatSalut presentarà aquest divendres el balanç del primer any del programa Drassanes Exprés de detecció ràpida de malalties de transmissió sexual

. La roda de premsa sobre el programa Drassanes Exprés, de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, començarà a les 10.15 hores, a l’Av. de les Drassanes, 17, Barcelona
El director del Servei Català de la Salut (CatSalut), David Elvira –també secretari general en funcions del Departament de Salut–, visitarà aquest divendres, 9 de març a les 10h, el programa Drassanes Exprés, del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, de l’Institut Català de la Salut (ICS). Drassanes Exprés és un programa que permet la detecció ràpida (en menys de tres hores) de malalties de transmissió sexual en persones sense símptomes. La visita comptarà també amb l’assistència del gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Vicenç Martínez Ibañez.
 
Posteriorment, el director del CatSalut, David Elvira; i el gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Vicenç Martínez Ibañez; presentaran als mitjans de comunicació el balanç del primer any de funcionament de Drassanes Exprés en una roda de premsa (10.15h, planta baixa, centre d’atenció primària Drassanes, Av. de les Drassanes, 17, Barcelona). Intervindran també en la roda de premsa el cap del Servei de Malalties Infeccioses de Vall d’Hebron, Benito Almirante; i el cap del Servei de Microbiologia de Vall d’Hebron, Tomàs Pumarola.

Gravació d’imatges
Després de la roda de premsa, els mitjans de comunicació podran realitzar un recorregut explicatiu per les instal·lacions i prendre imatges de les proves de detecció ràpida i de la consulta mèdica.
 
D’altra banda, abans, els mitjans que ho desitgin podran gravar imatges de la visita institucional a les 10h.
  • Dia: Divendres 9 de març
  • Hora: 10.15 h – Roda de Premsa + recorregut explicatiu
  • Lloc:  Roda: planta baixa, centre d’atenció primària Drassanes (Av. de les Drassanes, 17, Barcelona) + Recorregut: Unitat de Medicina Tropical i Salut internacional Drassanes (Av. de les Drassanes, 17)
    • 09-03-2018 10.00 | Av. de les Drassanes, 17 | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El director del Servei Català de la Salut (CatSalut), David Elvira –també secretari general en funcions del Departament de Salut–, visitarà el programa Drassanes Exprés, del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que permet la detecció ràpida (en menys de tres hores) de malalties de transmissió sexual. La visita comptarà també amb l’assistència del gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Vicenç Martínez Ibañez. Posteriorment, el director del CatSalut i el gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron presentaran als mitjans de comunicació el balanç del primer any de funcionament de Drassanes Exprés en una roda de premsa.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem