Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Presentació del programa de Catalunya com a convidat d'honor al Festival Internacional de Cine en Guadalajara

Catalunya serà la convidada d’honor al 33 Festival Internacional de Cine en Guadalajara- Film Festival México (FICG) que tindrà lloc del 9 al 16 de març del 2018 amb un programa promogut per la Generalitat de Catalunya a través de Catalan Films & TV (ICEC) i  l’Institut Ramon Llull.
 
Dimarts 13 de febrer presentarem el programa català a Guadalajara en una roda de premsa a l’Institut Ramon Llull que comptarà amb la participació de Xavier Díaz, director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i Manuel Forcano, director de l’Institut Ramon Llull.
 
Si us plau, confirmeu la vostra assistència a ggarcia@llull.cat
 
 
 
    • 13-02-2018 10.00 | Institut Ramon Llull. Palau Baró de Quadras (av. Diagonal, 373) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Xavier Díaz, i el director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano, presentaran en roda de premsa, el programa català per al 33è Festival Internacional de Cine en Guadalajara- Film Festival México (FICG), certamen en el qual Catalunya serà la convidada d’honor.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem