Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller de la Presidència presidirà el lliurament dels trofeus del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada

Turull farà l'entrega de premis a les 15h al pòdium ubicat a Salou

El conseller de la Presidència, Jordi Turull, assistirà aquest diumenge, 8 d’octubre, a la competició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, on participarà en el lliurament dels trofeus als tres primers classificats. L’entrega de premis tindrà lloc a les 15h al pòdium ubicat a Salou (Passeig Jaume I, 21-23).
 
Durant la jornada, el conseller estarà acompanyat del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, l’alcalde de Salou, Pere Granados, el president del RACC, Josep Mateu, el director general del RACC, Xavier Pérez, i el director de la cursa, Aman Barfull.
    • 08-10-2017 15.00 | Pòdium (passeig Jaume I, 21-23) | Salou (Tarragonès) | Tarragona
      El conseller de la Presidència, Jordi Turull, assistirà a la competició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, on participarà en el lliurament dels trofeus als tres primers classificats. L’entrega de premis tindrà lloc a les 15h al pòdium ubicat a Salou.  Durant la jornada, el conseller estarà acompanyat del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, l’alcalde de Salou, Pere Granados, el president del RACC, Josep Mateu, el director general del RACC, Xavier Pérez, i el director de la cursa, Aman Barfull.

Cercador

Cercador

Destaquem