Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller Turull presideix demà a Campdevànol el Sopar de Gala del Congrés Europeu de Ciutats del Ferro

  • El sopar tindrà lloc a la Sala Diagonal de Campdevànol, a les 21.00 hores
  • El conseller arribarà a l’Ajuntament de la localitat a les 19.30 hores
El conseller de la Presidència, Jordi Turull, presidirà demà dissabte, 7 d’octubre,  el Sopar de Gala del Congrés Europeu de Ciutats del Ferro, que se celebrarà a la Sala Diagonal de Campdevànol a les 21.00 hores.
 
Turull arribarà a l’Ajuntament de Campdevànol a les 19.30 hores, on serà rebut per l’alcalde de la localitat, Joan Manso; el vicepresident de la Diputació de Girona i alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira; el president del Cercle de Ciutats del Ferro i alcalde de Kolbermoor (Baviera), Peter Kloo; el cònsol honorari de Txèquia a Barcelona, Jaime Martin Puchol; el cònsol general honorari de Finlàndia a Barcelona; Albert Ginjaume, i el representant a Catalunya de la Unió Europea, Ferran Tarradellas. A continuació, el conseller signarà el Llibre d’Honor del Consistori.
 
A les 20.00 hores, Turull assistirà a la Ballada de la Dansa de la Gala de Campdevànol, declarada Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat. L’acte se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament, on el conseller descobrirà una placa commemorativa.
 
Finalment, a les 21.00 hores, el conseller presidirà el Sopar de Gala del Congrés Europeu de Ciutats del Ferro, que comptarà amb l’assistència de representants de 19 ciutats del ferro de 14 països d’Europa.
    • 07-10-2017 21.00 | Sala Diagonal (c. Diagonal, 6) | Campdevànol (Ripollès) | Girona
      El conseller de la Presidència, Jordi Turull, presidirà el Sopar de Gala del Congrés Europeu de Ciutats del Ferro. Prèviament, a les 19.30 hores, el conseller visitarà l'Ajuntament de la localitat, on signarà el Llibre d'Honor. El delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, acompanyarà el conseller.

Cercador

Cercador

Destaquem