Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El president Puigdemont inaugurarà demà el darrer tram del perllongament de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat a Sabadell

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, presidirà demà dijous, dia 10 de juliol, la posada en servei de l’últim tram del perllongament de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Sabadell. Es tracta d’un tram de 3,7 quilòmetres de doble via i tres estacions: La Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord, alhora que unes cotxeres a Ca n’Oriac.
 
A les 10 del matí, el cap del Govern arribarà a l’estació La Creu Alta, on serà rebut pel conseller, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; el president d’FGC, Enric Ticó; el president d’Infraestructures de la Generalitat, Joan Jaume Oms; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, entre d’altres personalitats.
 
Després de validar els bitllets a l’accés de l’estació, el president, acompanyat de les autoritats, visitarà les instal·lacions. A l’andana, es farà el bateig del tren que ha de fer el viatge inaugural i portarà el nom de Muriel Casals.
 
A continuació, a l’estació Sabadell Parc del Nord, tindran lloc els parlaments inaugurals del conseller Rull, de l’alcalde de Sabadell i del president de la Generalitat.
 
El nou tram del Metro del Vallès d'FGC que es posa en servei permetrà ampliar la cobertura en transport públic a Sabadell, a més de millorar la connexió amb l’àrea de Barcelona. Proporcionarà servei ferroviari a la Creu Alta, un barri amb una alta activitat comercial i presència d’equipaments; facilitarà l’intercanvi amb Rodalies a l’estació de Sabadell Nord (R4, Sant Vicenç de Calders-Barcelona-Manresa); i permetrà arribar fins al nord de la ciutat.  
 
Amb aquesta actuació culmina el perllongament de la línia d’FGC a Sabadell, que ha comportat una inversió de 430 milions d’euros. El setembre passat van entrar en funcionament dues estacions, Can Feu | Gràcia i Sabadell Plaça Major, i 1,5 quilòmetres de via. El nou tram entrarà en funcionament el mateix dijous.
    • 20-07-2017 10.00 | Estació La Creu Alta | Sabadell (Vallès Occidental) | Barcelona
      El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, inaugurarà la posada en servei de l’últim tram del perllongament de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Sabadell. Després de la validació de bitllets, i acompanyat de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; del president d’FGC, Enric Ticó; del president d’Infraestructures de la Generalitat, Joan Jaume Oms; del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, i del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, es farà el bateig del tren que farà el viatge inaugural i portarà per nom Muriel Casals. A continuació, es desplaçaran en tren fins a l'estació Parc del Nord, on tindran lloc els parlaments inaugurals del conseller Rull, de l’alcalde de Sabadell i del president de la Generalitat.

Cercador

Cercador

Destaquem