Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Comín presentarà divendres el projecte de decret que regula la indicació de medicaments per part de les infermeres i infermers

El conseller de Salut, Antoni Comín, presentarà aquest divendres 30 de juny en roda de premsa, el projecte de decret d’indicació, ús i autorització de la dispensació de medicaments i productes sanitaris per part de les infermeres i infermers. Comín estarà acompanyat pel director del Servei Català de la Salut (CatSalut), David Elvira, i per la directora general d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària del Departament de Salut, Neus Rams.
La roda de premsa es farà a les 13.00 h. a la sala d’actes del Departament (trav. de les Corts, 131-159. Pavelló Ave Maria).
    • 30-06-2017 13.00 | Departament de Salut (trav. de les Corts, 131-159. Pavelló Ave Maria) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El conseller de Salut, Antoni Comín, presentarà en roda de premsa, el projecte de decret d’indicació, ús i autorització de la dispensació de medicaments i productes sanitaris per part de les infermeres i infermers. Comín estarà acompanyat pel director del Servei Català de la Salut (CatSalut), David Elvira, i per la directora general d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària del Departament de Salut, Neus Rams.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem